Company Logo

Login

Nieuws

 

Mis je iets of wil je iets toevoegen aan deze nieuwspagina? Neem contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 28 Juli 2015

Voor de meest recente nieuwsberichten verwijzen we u graag door naar onze Facebook pagina.

www.facebook.com/rozenjagers

 

14 september 2014

Vandaag is in Poppel (B) het jaarlijkse NED-BEL kampioenschap gehouden. Tijdens een spannende wedstrijd heeft Jean-Pascal Everaers van onze  vereniging het goud behaald. JP heeft naast het goud ook de titel hoogste schutter binnengehaald.

Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

 

20 augustus 2014

Vanaf 15 september tot 12 oktober doen wij mee aan de Jan Linders Clubactie.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant 1 munt die gedoneerd kan worden aan één van de vier

clubs die mee doen in het betreffende filiaal. Wij doen mee in het filiaal in Stein, munten uit andere vestigingen kunnen naar ons toe worden gestuurd (niet naar clublokaal maar naar secretariaat). Deze worden door ons op de juiste plek afgeleverd!

 

Doe mee, help ons en profiteer mee van deze actie!

 

28 juni 2014

Ons team is vandaag in Geverik derde geworden in de C-klasse!

Graag willen wij de teamleden feliciteren met de behaalde resultaten die zij in een spannende en regenachtige wedstrijd hebben behaald.

 

1 januari 2014

Langs deze weg willen wij u als lid, schutter of vriend een goed en voorspoedig nieuwjaar toewensen!

 

13 april 2013

Vandaag is Jean-Pascal Everaers eerste geworden op het rayonkampioenschap dat verschoten is in Sittard. JP nam met 489 punten een gouden medaile mee naar huis. hij heeft hier Twan van der Kruijs van vereniging Krygsman Soranus achter zich gelaten.

Julien Jumpertz heeft zich als 5e geplaatst met 464 punten.

We feliciteren beiden met hun behaalde resultaten!

 

20 januari 2013

Er is een nieuwe folder voor de schietclinics toegevoegd, de nieuwe folder is terug te vinden op de schietclinic pagina van deze website.

 

26 december 2013

Vandaag is het jaarlijkse kerstbalschieten gehouden in onze vereniging. Trots mogen we zeggen dat de opkomst zeer groot was, ook waren er vele kijkers die hun schutters kwamen ondersteunen. Al snel bleken de eerste kerstballen kapot te zijn geschoten en waren enkele schutters al na de eerste ronde druk aan het speuren naar hun cadeau. De hoofdprijs van "9 voor 3" is gewonnen door Raymond Crol, die tot op dat moment de kerstballen spaarde.

Namens het bestuur hartelijk dank voor deze gezellige middag, met name aan de vrijwilligers die hebben gezorgd voor de versiering op de baan, de verzorging van de bar en de hapjes.

 

20 december 2013

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig 2014 toe.

Hopelijk brengt 2014 vele punten en plezier met zich mee en worden de sterren van de hemel geschoten.

 

23 oktober 2013

Vanaf het seizoen 2013 zijn er enkele veranderingen opgetreden in de indoor competitie, de opbouw van de ranking is gewijzigd. In onderstaande documenten is meer informatie hier over te vinden.

Concept nieuwe bondscompetitie

Indeling regioklassen

Hierarchie

 

11 september 2013

Vandaag is er een nieuw rozenjagertje geboren, Gabrielle Sangers. Gabrielle is 48cm groot en weegt 3150 gram.

Wij feliciteren Jeroen en Jolien met hun kersverse dochtertje en wensen hun allen veel goeds toe!

 

11 Augustus 2013

Vandaag is er in Hoensbroek een FITA geschoten. Rozenjager Jean-Pascal Everaers heeft hieraan deelgenomen en de wedstrijd geschoten op 90, 70, 50 en 30 meter. Hij mag zich Limburgs rayon kampioen heren compound noemen met 1353 punten en een gouden plak. Tevens heeft hij zijn persoonlijk record verbroken en wist hij een zilveren ster te behalen.

Namens HBS De Rozenjagers van harte gefeliciteerd met dit succes!

 

27 Juli 2013

Het is zomer, dat betekent dat er veel mensen op vakantie zijn.

Wij van HBS De Rozenjagers uit Stein kennen geen zomerstop. We schieten het hele jaar door, daarbij zijn ook nieuwe schutters en geinteresseerden van harte welkom! Wil jij komen kijken hoe wij schieten, kom dan gerust op een woensdagavond langs. De woensdag is gereserveerd voor beginners, jeugdschutters en leden die liever op woensdag schieten.

 

31 maart 2013

Vandaag heeft het jaarlijkse koningsschieten plaatsgevonden, waarbij niet alleen voor koning recurve geschoten is maar ook voor koning compound. Met verbluffende resultaten is deze editie niet onopgemerkt gebleven.

Koning recurve: Ivo Claessens (468 uit 500)

Prins recurve:  Bert Vroomen (423 uit 500)

Koning compound: Jean-Pascal Everaers (499 uit 500)

Hoogste schutter: Jean-Pascal Everaers (499 uit 500)

Winnaar chocolade ei: Jan Mooren

 

Na de uitreiking van de gemiddelde speldjes over het voorgaande seizoen, is door de kersverse koning recurve het buffet geopend waarmee De Rozenjagers, aanhang en vrijwilligers het 40 jarig bestaan van de vereniging gevierd hebben.

 

3 maart 2013

Op 3 maart 2013 is er door De Rozenjagers deelgenomen aan de rayonkampioenschappen indoor teams te Helmond in de klasse compound A. Henk, Julien, Jean-Pascal en Stef hebben namens De Rozenjagers Stein hieraan deelgenomen.

In een spannende finaleronde hebben De Rozenjagers het moeten opnemen tegen een team van de Grensschutters uit Reuver, waarbij zij uiteindelijk hebben gewonnen hebben met 214 punten. De schutters uit Reuver schoten 209 punten bij elkaar. Dit alles gebeurde tijdens het 40 jarig bestaan van handboogschutterij De Rozenjagers.

IMG-20130303-WA0005

 

4 februari 2013

Op 3 februari hebben De Rozenjagers met 3 personen deelgenomen aan de rayonkampioenschapen te Ospel, tevens is één Rozenjager deze wedstrijd in Sittard verschoten.

Hierbij aanwezig waren:

Frits Engelen, Recurve 8e klasse

Jan Brouns, Recurve 8e klasse

Loe vd Ven, Recurve 6e klasse

Ivo Claessens, Recurve 2e klasse

 

Tijdens een spannende afvalrace in de finalerondes waarin Frits en Jan deelnamen, viel frits af in de 1/4 finale, hij plaatste zich als 8e in klasse 8. Een ronde later viel Jan af, hiermee wist hij zich als 4e te plaatsen in klasse 8.

Loe schoot in de 6e klase, door zijn schietkunsten te tonen wist hij uiteindelijk 4e te worden in klasse 6.

Ivo, die de wedstrijd in Sittard (klasse 2) verschoten heeft, heeft zich uiteindelijk ook kunnen plaatsen v oor de bondskampioenschappen in Maart.

 

Namens De Rozenjagers allen van harte gefeliciteerd met deze scores!

 

4 februari 2013

Op 2 en 3 februari hebben De Rozenjagers met vier personen deelgenomen aan de rayonkampioenschappen indoor te Helmond.

Hierbij waren aanwezig:

Jean-Pascal Everaers, Compound 1e klasse

Stef Damen , Compound 3e klasse

Henk Bout, Compound 3e klasse

Julien Jumpertz, Compound 4e klasse

 

Na een spannende wedstrijd van 2 x 30 pijlen zijn alle Rozenjagers door naar de finalerondes, in de 1/8 finale viel als eerst Henk Bout af die 13 is geworden in de 3e klasse. De strijd ging verder, waarna Julien afviel in de 1/4 finale en uiteindelijk 6e is geworden in de 4e klasse. Na Julien bleven Stef en Jean Pascal over, door de oplopende spannigen en de keiharde concurrentie viel uiteindelijk Jean Pascal af in de 1/2 finale en werdt 4e in de 1e klasse. Stef stond uiteindelijk in de finaleronde om uiteindelijk eerste of tweede te worden van de 3e klasse compound, de finale werdt geschoten tegen Boy Steegs (O.U.V).

Als eerste ronde wist Stef twee punten te scoren door één punt hoger te schieten dan Boy, hierna sloeg Boy terug door ditzelfde bij stef te herhalen. De twee stonden gelijk en in de volgende ronde werden er twee punten bij geschoten door Boy. De spanning liep langzaam op, de persoon die als eerste 6 punten zou hebben, had de wedstrijd gewonnen. ondanks deze druk wist Stef er twee punten bij te schieten, wat de eindscore op 4-4 bracht. Nu was er slechts één ronde over, om te winnen moest Stef twee punten schieten, wat betekent dat hij minimaal een punt hoger als Boy zou moeten schieten. Om en om werd er geschoten wat de spanning deed opdrijven, het publiek werdt stil....

Stef: 10, Boy: 10, Stef: 9, Boy:10, Stef: 10, Boy:9.  Boy en Stef hadden gelijk spel, waardoor beide schutters één punt kregen en het totaal op 5-5 bracht, één punt te kort voor het goud. Door het houden van een zenuwslopende shootoff waarbij slechts één pijl geschoten werd, heeft Stef uiteindelijk het kortst bij het midden van het bladzoen geschoten en mocht hij zich winnaar van het rayonkampioenschap noemen.

Door de bovenstaande scores hebben Julien en Stef zich geplaatst voor het bondskampioenschap dat in Maart verschoten wordt, veel succes hierbij!

 

DSC00022

 

 

 

5 januari 2013

Er is een nieuwe folder voor de schietclinics toegevoegd, de nieuwe folder is terug te vinden op de schietclinic pagina van deze website.

 

26 december 2012

Vandaag, op tweede kerstdag vond het jaarlijkse kerstbal schieten plaats in onze club. Uiteraard hebben enkele vrijwilligers ook dit jaar weer gezorgd voor een mooie versiering van het lokaal en baan.

Een groot aantal Rozenjagers richtte hun pijlen op de toch vrij kleine kerstballen die hingen op een afstand van 25 meter. De prijzentafel werdt door de leden zelf gevuld en met veel plezier leeggeschoten. Bianca schoot als eerste een bal kapot, iets waar Paul van droomde. Tot omstreeks 15.15 uur had hij nog geen enkele kerstbal kapotgeschoten. Paul heeft hierdoor een prijs in ontvangst mogen nemen, een luxe 8 persoons gourmetset.

Paul heeft aangegeven graag een keer te gourmetten voor de hele club als bedankje, iets dat we maar graag aannemen.

 

15 december 2012 

Namens Handboogschutterij De Rozenjagers wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig 2013 waarin veel punten verschoten mogen worden!

 

3  december 2012

Van 4 tot 9 december worden de 7e en inhaal indoor geschoten bij De Rozenjagers.

Schutters van verschillende verenigingen uit zuid limburg zullen deel nemen aan deze wedstrijdvorm waarbij geschoten wordt op 40cm bladzoenen of 3-spot op een afstand van 18 meter, dit alles gebeurt in onze overdekte schiethal.

Wil je hier bij zijn? Kom gerust eens kijken!

 

15 augustus 2012

De agenda is bijgewerkt naar versie 5 van de wedstrijdkalender.

Er zijn enkele datums aangepast, de nieuwe kalender (V5.0) is te downloaden via "links" of gewoon hier.

 

3 augustus 2012

De agenda is bijgewerkt. Voor diverse disciplines zijn de wedstrijddata toegevoegd.

Ook is er een excel document onder "links" geplaatst, hierop zijn de datums overzichtelijk gerangschikt.

Andere verenigingen kunnen deze kalender ook downloaden.

 

28 juli 2012

In het seizoen 2011/2012 zijn er diverse wedstrijden geschoten door De Rozenjagers. De Rozenjagers hebben meegedaan aan de indoorcompetitie, 18 meter en 25 meter wedstrijden.

Een aantal leden van De Rozenjagers is in de prijzen gevallen.

 

25 meter:

Goud: Jean-Pascal Everaers (compound)

Brons: Robin Wolters (compound)

 

Indoor:

Goud: Jean-Pascal Everaers (compound klasse 2)

Zilver: Robin Wolters (compound klasse 3)

Zilver: Lou vd Ven (compound klasse 4)

Brons: Stef Damen (compound klasse 4)

 

Namens De Rozenjagers iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Geef je snel op voor het nieuwe seizoen!!

 
Copyright© Rozenjagers Stein.