1e ronde NHB Beker – Compound team 1ste plaats!

1e ronde NHB Beker – Compound team 1ste plaats!

Afgelopen zondag was het dan zover de 1e ronde van de NHB beker bij ons thuis. Het was een flinke drukte met 8 recurve teams en 4 compound teams.

Iedereen kreeg zijn baan toegewezen en om 11uur begon de wedstrijd. Voor het recurve team betekende dit dat ze tegen HBS Eijsden moesten schieten, het werd direct spannend en eindigde in 5-5 en zo kreeg het recurve team hun 1e match punt. Dat was een prima begin zeker daar ze zich als 8e hadden weten te kwalificeren. Uiteindelijk heeft het team nog 1 keer gelijk weten te spelen. De andere tegenstanders waren helaas te sterk. Het recuve team eindigde onderaan, maar dat mocht de pret niet drukken.

Het compound team begon zeer sterk tegen Willem Tell 1885 het werd 9-1 en zo haalde ze direct twee matchpunten binnen. Daarna volgde: St. Sebastiaan 7-3, Willem Tell S.C. 9-1, hierna moesten ze weer een ronde schieten tegen deze tegenstanders. Uiteindelijk heeft ons compound team gewonnen 12 match punten! Een heel mooi resultaat. En dat betekend dat het compound team door is naar de 2e ronde. Deze is op 14 januari 2018. Succes tijdens de 2e ronde!

Het was een leuke en goed georganiseerde thuis wedstrijd. Dank je wel schutters, vrijwilligers en scheidsrechters.


Reacties zijn gesloten.